• ++389.2.3215353; ++389.2.3215354
  • contact@gpm.com.mk
  • EN / MK

За нас

ГПМ Консалтинг е независна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа на комбинирање на дејностите од јавниот и од приватниот сектор. Компанијата е основана од страна на група локални и меѓународни експерти, со цел да се обезбеди секаков вид на професионални консултантски услуги, за широк спектар на клиенти. Повеќе од две децении докажано искуство на нашите експерти во различни полиња, ни овозможуваат да нудиме услуги и поддршка на јавниот и приватниот сектор, меѓународните организации и агенции.